ODDZIAŁ "0"

 

 

 

 

Wtorek 13.11

Śniadanie: kasza manna z mlekiem 1), 7), bułka graham, masło, ser żółty, papryka 1), 7), herbata z cytryną

Podwieczorek: serek danio 7)

 

Środa 14.11

Śniadanie: gwiazdki cynamonowe z mlekiem 1), 7), chleb słoneczne ziarno, masło, parówki z szynki, ketchup 1), 7), herbata owocowa

Podwieczorek: mleczko czekoladowe 7), bułka maślana 1), 3), 7)

 

Czwartek 15.11

Śniadanie: muszelki czekoladowe z mlekiem 1), 7), bułka mini, masło, filet z indyka, pomidor, sałata 1), 7), herbata z cytryną

Podwieczorek: jogurt waniliowy 7)

  

Piątek 16.11

Śniadanie: płatki owsiane z mlekiem 1), 7), bułka wrocławska, masło, pasta z jajek 1), 3), 7)

Podwieczorek: drożdżówka z serem 1), 3), 7)

 

 

 

 

 

OBIADY

 

 

 

Wtorek 13.11

zupa ogórkowa 1), 7), 9)

potrawka z drobiu 1), 7)

makaron piórka 1), 3)

banan

kompot z truskawek

 

Środa 14.11

żurek z ziemniakami 1), 7), 9)

pyzy z mięsem i słoniną 1)

surówka z kapusty włoskiej i ogórków

mandarynka

kompot z wiśni

 

Czwartek 15.11

cebulowa z groszkiem ptysiowym 1), 7), 9)

kotlet schabowy 1), 3)

ziemniaki

kapusta zasmażana 1)

kompot z malin

 

Piątek 16.11

 

barszcz czerwony zabielany 1), 7), 9)

filet z dorsza panierowany 1), 3), 4)

ziemniaki

surówka z czerwonej kapusty

kompot z truskawek 

 

 

SUBSTANCJE LUB PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIE LUB REAKCJE NIETOLERANCJI

 

Dopuszcza się zmian w jadłospisie ze względów organizacyjnych