ODDZIAŁ "0"

 

 

 

Poniedziałek 14.01

Śniadanie: płatki owsiane z mlekiem 1), 7), bułka graham, masło, filet z indyka, pomidor 1), 7), herbata owocowa

Podwieczorek: jogurt waniliowy 7)

 

Wtorek 15.01

Śniadanie: kulki czekoladowe z mlekiem 1), 7), bułka wrocławska, masło, paprykarz warzywny, banan 1), 7), herbata z cytryną

Podwieczorek: serek danio 7)

 

Środa 16.01

Śniadanie: gwiazdki cynamonowe z mlekiem 1), 7), bułka mini, masło, szynka wieprzowa, papryka 1), 7), herbata owocowa

Podwieczorek: banan, chrupki kukurydziane kręcone

 

Czwartek 17.01

Śniadanie: płatki kukurydziane z mlekiem 1), 7), bułka wrocławska, masło, pasta z jajek 1), 3), 7), herbata z cytryną

Podwieczorek: jogurt szkolny 7)

  

Piątek 18.01

Śniadanie: ryż z mlekiem 1), 7), bułka mini, masło, serek bieluch, rzodkiewka 1), 7), herbata z cytryną

Podwieczorek: Jogurt Polski 7)

 

 

 

 

 

OBIADY

 

 

 

Poniedziałek 14.01

pomidorowa z makaronem 1), 3), 7), 9)

kotlet schabowy 1), 3)

ziemniaki

kapusta zasmażana 1)

kompot z truskawek

 

Wtorek 15.01

krupnik jęczmienny 1), 7), 9)

kotlet mielony 1), 3)

ziemniaki

surówka z buraków

kompot ze śliwek

 

Środa 16.01

zupa jarzynowa 1), 7), 9)

naleśniki z serem i śmietaną 12% 1), 3), 7)

mandarynka

kompot z malin

 

Czwartek 17.01

zupa grochowa 1), 9)

makaron z truskawkami 1), 3), 7)

sok tymbark

 

Piątek 18.01

kapuśniak z białej kapusty 1), 7), 9)

filet z dorsza w sosie greckim 1), 3), 4)

ziemniaki

jabłko

kompot z wiśni

 

SUBSTANCJE LUB PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIE LUB REAKCJE NIETOLERANCJI

 

Dopuszcza się zmian w jadłospisie ze względów organizacyjnych