ODDZIAŁ "0"

 

 

Poniedziałek 18.06

Śniadanie: płatki kukurydziane z mlekiem 1), 7), bułka wrocławska, masło, pasta z jajek, rzodkiewka 1), 3), 7), herbata owocowa

Podwieczorek: serek śmietankowy Amm 1), 7)

 

Wtorek 19.06

Śniadanie: płatki owsiane z mlekiem 1), 7), bułka graham, masło, szynka wieprzowa, pomidor, sałata 1), 7), herbata z cytryną

Podwieczorek: mleczko czekoladowe 7), bułka maślana 1), 3)

 

Środa 20.06

Śniadanie: gwiazdki cynamonowe z mlekiem 1), 7), chleb orkiszowy, masło, filet z indyka, papryka 1), 7), herbata owocowa

Podwieczorek: jogurt owocowy 7)

 

Czwartek 21.06

Śniadanie: płatki kukurydziane z mlekiem 1), 7), bułka mini, masło, polędwica sopocka, ogórek zielony 1), 7), herbata z cytryną

Podwieczorek: serek danio 7)

 

Piątek 22.06

Śniadanie: kasza manna z mlekiem 1), 7), bułka wrocławska, masło, hummus z suszonymi pomidorami, rzodkiewka 1), 7)

Podwieczorek: jogurt waniliowy 7)

 

 

 

 

 

OBIADY

 

 

Poniedziałek 18.06

żurek z ziemniakami 1), 7), 9)

klopsik wieprzowy 1), 3)

sos pomidorowy 1), 7)

makaron rurki 1), 3)

kompot ze śliwek

brzoskwinia

 

Wtorek 19.06

zupa koperkowa 1), 7), 9)

pieczeń wieprzowa w sosie własnym 1)

kasza gryczana

kompot z truskawek

 

Środa 20.06

barszcz ukraiński 1), 7), 9)

pierogi z serem i śmietaną 12% 1), 3), 7)

nektarynka

kompot owocowy

 

Czwartek 21.06

krupnik jęczmienny 1), 9)

makaron spaghetti z sosem bolognese 1), 3)

brzoskwinia

kompot z malin

 

Piątek 22.06 grupa "0"

zupa pieczarkowa 1), 7), 9)

pierogi leniwe z masłem i bułką 1), 3), 7)

sok tymbark

 

 

 

SUBSTANCJE LUB PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIE LUB REAKCJE NIETOLERANCJI

 

Dopuszcza się zmian w jadłospisie ze względów organizacyjnych