ODDZIAŁ "0"

 

 

Poniedziałek 19.02

Śniadanie: muszelki czekoladowe z mlekiem 1), 7), bułka graham, masło, polędwica drobiowa, papryka 1), 7), herbata z cytryną

Podwieczorek: serek śmietankowy Amm 7)

 

Wtorek 20.02

Śniadanie: makaron zacierka z mlekiem 1), 7), bułka mini, masło, ser żółty, sałata, pomidor 1), 7), herbata owocowa

Podwieczorek: jogurt owocowy 7)

 

Środa 21.02

Śniadanie: gwiazdki cynamonowe z mlekiem 1), 7), bułka graham, masło, filet z indyka, ogórek zielony 1), 7), herbata z cytryną

Podwieczorek: mleczko czekoladowe 7), bułka maślana 1), 3), 7)

 

Czwartek 22.02

Śniadanie: płatki ryżowe z mlekiem 1), 7), bułka wrocławska, masło, pasta z ryby 1), 3), 4), 7), herbata z cytryną

Podwieczorek: serek Danio 7)

 

Piątek 23.02

Śniadanie: płatki kukurydziane z mlekiem 1), 7), bułka wrocławska, masło, serek bieluch, ogórek zielony 1), 7), herbata owocowa

Podwieczorek: kefir luksusowy 7), chrupki kukurydziane

 

 

 

OBIADY

 

 

Poniedziałek 19.02

zupa grochowa 1), 9)

makaron z serem i słoniną 1), 3), 7)

jabłko

kompot z czarnej porzeczki

 

Wtorek 20.02

krupnik jęczmienny 1), 9)

kotlet mielony 1), 3)

ziemniaki

sałatka z buraków

kompot owocowy

 

Środa 21.02

zupa jarzynowa 1), 7), 9)

naleśniki z serem i śmietaną 12% 1), 3), 7)

mandarynka

kompot z wiśni

 

Czwartek 22.02

rosół z makaronem 1), 3), 9)

udziec gotowany z kurczaka

ziemniaki

surówka z pekińskiej i jabłek z majonezem i jogurtem 3), 7)

kompot z malin

 

Piątek 23.02

zupa kalafiorowa z makaronem 1), 7), 9)

ryba w sosie greckim 1), 4)

ziemniaki

jabłko

kompot z czarnej porzeczki

 

 

 

SUBSTANCJE LUB PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIE LUB REAKCJE NIETOLERANCJI

 

Dopuszcza się zmian w jadłospisie ze względów organizacyjnych